- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
Indskolingsfest
Torsdag aften den 7. febbruar var alle forældre til de yngste elever på Rækker Mølle Skole inviteret til den årlige skolefest. 0., 1. og 2. klasse startede festen med at synge så dejligt for os. Det er skønt at se, at her er ingen der gemmer sig og ikke vil være med, da de sang Nattergalen og Folk og røvere i Kardemommeby.

Skuespillet ”Ballade i eventyrland” blev herefter fremført af 3. klasse. Der gik rod i brødrene Grims eventyr, efter at en pige ikke havde fået samlet sine elskede eventyr sammen inden hun skulle i seng, og så hoppede hovedpersoner ud af historierne. Først mødes de gode fra Askepot, Hans og Grete, Snehvide samt Rødhætte og prøver at finde ud af, hvad der var sket, og hvordan de løste det. Parallelt med dette møder de onde fra historien også og især Askepots stedsøstre. De onde prøver at finde deres gode hovedperson fra deres eventyr og til dette bruger de Den Onde stedmors Spejl. Den var som sædvanligt dog lidt drilsk og ledte dem ikke direkte. Det ender dog godt for alle, da de finder hinanden på scenen sammen med de 7 små dværge og supermand. Nu vågner pigen og får ryddet op og så bliver der styr på det hele igen.

Efter en skøn forestilling var der kaffe til alle, og mange forældre fik en god snak i samlingssalen, inden de var rundt på skolen for at se de sjove aktiviteter, som børnene havde lavet rundt i klasserne. Her blev der skudt med støvsuger-kanon, ”bowlet” mod sodavandsflasker, danset disko og ikke mindst fisket i fiskedammen efter små gaver.

Indskolingsfesten på Rækker Mølle Skole blev igen en succes, og det var glade og trætte børn og voksne, som gik hjem efter en god aften.
Birgit Dransfeldt
Sidst opdateret: 15-02-2013
Kalender
31-03-2024 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

08-04-2024 19:00
Generalforsamling i Rk Mølle GUF
-----------------------------------

09-04-2024 18:45
Live foredrag i Finderup Forsamlingshus
-----------------------------------

11-04-2024 18:00
Koncert i Sædding Forsamlingshus
-----------------------------------

16-04-2024 18:45
Live foredrag i Finderup Forsamlingshus
-----------------------------------

28-04-2024 13:00
Søndagsaktivitet
Design: MediaConnect